Skip to the content

Ungdomskonferens, 25 nov 2020

Pga av Covid-19 har "Ungdomskonferens 2020" fått nytt datum, 25 november Är du redan anmäld till någon av våra konferenser i november kommer du med automatik att få information vid eventuella förändringar.

Pga nuvarande restriktioner, med 50 personer som max antal vid officiella sammankomster, är vi tyvärr tvungna att för närvarande begränsa antalet deltagare. Ni som redan har anmält er och fått en bekräftelse på er anmälan kan i nuläget räkna med att ni kan delta.

Just nu är det 15 platser kvar till "Ungdomskonferens 2020". Observera att ni kan anmäla er även om någon av våra konferenser är fullbokad. Vi bekräftar att vi tagit emot er anmälan och i samband med det får ni en köplats. Ju tidigare ni anmäler er desto större chans att delta ifall restriktioner med max antal förändras till ett större antal än för närvarande 50 personer.

Om ni har fått en köplats bekräftad så hör vi av oss så snart ni har en plats klar till konferensen.

Hälsningar
Utvärderingsringen

Ungdomskonferens 2020

Tema: Varför ska vi och hur inkluderar vi barn och ungdomar?

Datum: 25 november 2020
Plats: Lokal Stora Hörsalen, Garnisonen Konferens, Karlavägen 100 i Stockholm 

Deltagaravgift: 
Deltagare i Utvärderingsringens nätverk:  3 000 kr, exkl moms
Deltagare i SFK: 3 500 kr, exkl moms
Övriga:  3 900 kr, exkl moms
Morgonkaffe, lunch och eftermiddagskaffe ingår

Inbjudan och program 25 november 2020
Anmälningsformulär 25 november 2020

Ur innehållet:

"Så konkretiserar vi Barnkonventionen och inkluderar barnen"
– Linus Torgeby ger oss inspiration och konkreta exempel på hur Barnkonventionen kan implementeras i våra verksamheter för att omfamna barnens rätt och inkludera barnen i både verksamheter och processer.

"Mobila Gruppen – Hur en mötesplats baseras utifrån ungas behov"
– Anders Bergqvist berättar om hur unga i Lund får möjlighet att nyttja sin kreativitetoch sitt engagemang i flera olika arenor.

"Populär kreativ daglig verksamhet i Halmstad"
– Deltagare i Kreativ daglig verksamhet i Halmstads kommun, en meningsfull och utvecklande sysselsättning för personer över 18 år som omfattas av LSS, tar med oss på en resa om hur en dag i deras verksamhet ser ut. 

"Kultur- och fritidsguide – En ny yrkeskategori för ökad delaktighet"
– Skellefteå kommun berättar om sitt arbete med att öppna upp och tillgängliggöra utbudet, samt hur man kan inkludera fler genom kultur- och fritidsguider, såsom ledare inom t. ex. sim- respektive kolloverksamhet. 

"Är ungdomars inflytande på riktigt eller endast som pynt?"
– Sveriges Ungdomsråd arbetar för ungdomars möjligheter att påverka sin vardag och berättar här om hur vi kan göra för att inkludera barn och ungdomar.

"Så skapar vi hållbara områden med hjälp av unga"
– Patrik Derk delar med sig av sina erfarenheter kring hur det är möjligt att skapa hållbara områden med hjälp av kommunikation med ungdomar, hur man kan inkludera ungdomarna i projekt och vikten av att skapa goda relationer.

 

Behöver ni stöd i ert utvecklingsarbete?

Vi hjälper er att genomföra hela eller delar av ditt uppdrag. 

Ska du genomföra ett projekt eller en undersökning kan du vända dig till oss. Vi kan hjälpa dig med hela genomförandet eller de delar som passar dig. Vill du ha våra synpunkter på ett frågeformulär, diskutera upplägget av ett projekt eller använda oss som bollplank ingår det kostnadsfritt som en service till dig som deltar i Utvärderingsringens nätverk.