Skip to the content

Ung Livsstil, 26 nov 2020

Pga av Covid-19 har konferens "Ung Livsstil 2020" fått nytt datum, 26 november. Är du redan anmäld till någon av våra konferenser i november kommer du med automatik att få information vid eventuella förändringar.

Pga nuvarande restriktioner, med 50 personer som max antal vid officiella sammankomster, är vi tyvärr tvungna att för närvarande begränsa antalet deltagare. Ni som redan har anmält er och fått en bekräftelse på er anmälan kan i nuläget räkna med att ni kan delta.

Just nu är "Ung Livsstil 2020" fullbokad. Observera att ni kan anmäla er ändå. Vi bekräftar att vi tagit emot er anmälan och i samband med det får ni en köplats. Ju tidigare ni anmäler er desto större chans att delta ifall restriktioner med max antal förändras till ett större antal än för närvarande 50 personer.

Om ni har fått en köplats bekräftad så hör vi av oss så snart ni har en plats klar till konferensen.

Hälsningar
Utvärderingsringen

 

Ung Livsstil 2020

NYTT datum: 26 november 2020
Plats: Lokal Stora Hörsalen, Garnisonen Konferens, Karlavägen 100 i Stockholm
OBS! Det kommer ej vara möjligt att delta digitalt.

Deltagaravgift: 
Deltagare i Utvärderingsringens nätverk:  3 000 kr, exkl moms
Deltagare i SFK: 3 500 kr, exkl moms
Övriga:  3 900 kr, exkl moms
Morgonkaffe, lunch och eftermiddagskaffe ingår

Inbjudan och program 26 november 2020
Anmälningsformulär 26 november2020

 

Ur innehållet:

Forskningsprojektet Ung Livsstil låter er ta del av sina senaste resultat och utvärderingar. Ung Livsstil har under många år utvärderat bibliotek och läsvanor, fritidsgårdar och mötesplatser, kulturskolor och föreningsverksamhet samt påverkan av ungdomars fysiska hälsa. 

Behöver ni stöd i ert utvecklingsarbete?

Vi hjälper er att genomföra hela eller delar av ditt uppdrag. 

Ska du genomföra ett projekt eller en undersökning kan du vända dig till oss. Vi kan hjälpa dig med hela genomförandet eller de delar som passar dig. Vill du ha våra synpunkter på ett frågeformulär, diskutera upplägget av ett projekt eller använda oss som bollplank ingår det kostnadsfritt som en service till dig som deltar i Utvärderingsringens nätverk.